‘L’amant malalta’ és una de les noves cançons de Manel. Foto: ACN

El tret de sortida del cicle de concerts Monumental Club que es farà a la plaça Monumental fins al pròxim 31 de juliol arrencarà divendres amb un dels noms estrella del cartell, Manel.

De fet, la banda barcelonina firmarà un doble concert, ja que dissabte el grup tornarà a pujar a dalt de l’escenari per fer la seva segona actuació. Les dues actuacions començaran a les cinc de la tarda i tenen les entrades esgotades des de fa molts dies.

El Monumental Club acollirà fins al juliol noms molt destacats de l’escena musical catalana i espanyola, com ara la Bien Querida, Delafé, Mishima, Pau Vallvé, Ladilla Rusa o el Petit de Cal Eril.

“L’any passat ja vam demostrar que la cultura és segura, ara és important fer que la roda de la cultura continuï girant”, diu Borja Malet, codirector de Monumental Club. El festival també inclou el Monumental Kids, que oferirà als més petits tres concerts matinals repartits entre abril, maig i juny i que tindran com a protagonistes Dàmaris Gelabert, Reggae Per Xics i Xiula.