La Sagrada Família, en una imatge recent. Foto: Pere Francesch / ACN

La Sagrada Família obrirà de nou les portes a tots els visitants a partir d’aquest dissabte 25 de juliol. De moment, però, les visites per a tothom només es faran els dissabtes i diumenges al matí entre les nou del matí i les tres de la tarda.

Dimecres passat es van posar a la venda les entrades al mateix web de la Sagrada Família. A les tardes del cap de setmana les visites seran per als barcelonins en exclusiva, de manera gratuïta i sense turistes.

El director general de la Sagrada Família, Xavier Martínez, ha afirmat en declaracions a l’ACN que el balanç dels primers dies de la reobertura és positiu: “Hem notat l’emoció de molta gent en entrar a la Sagrada Família i l’agraïment dels professionals homenatjats per la seva tasca durant la pandèmia”. Martínez també ha volgut destacar que el fet que s’esgotessin en cinc hores les més de 37.000 entrades que es van posar a la venda de la fase Hora Barcelona confirma que “els barcelonins i barcelonines volien tenir el seu espai i el seu moment per poder gaudir de la bellesa única de la Sagrada Família”.