Fira de Vi i Gastronomia

La Fira de Vi i Gastronomia va ser un nou èxit. Foto: Coreixample

L’associació de comerciants de la Dreta de l’Eixample, Coreixample, va celebrar dissabte passat la segona edició del Cor de Vi, la Fira del Vi i la Gastronomia que se celebra a la plaça de l’encreuament dels carrers de Girona i Consell de Cent, i on participen només socis de l’eix comercial com a expositors.

Així, la segona edició de la fira va ser tot un èxit, segons afirma l’entitat comercial. I és que a la primera edició de l’octubre l’èxit va ser tan gran que va rebre un nombre de visites que Coreixample no esperava. “Aquesta vegada ens hem preparat millor i la gran quantitat de gent que ha visitat la fira ha pogut estar a gust tota l’estona”, afirmen des de l’entitat. I és que tot i participar-hi el mateix nombre de socis de l’eix comercial, alguns negocis van duplicar les seves carpes per oferir més menjar i beure als visitants.

Durant la jornada, a més de les carpes, dos establiments van oferir un tast de vins. D’una banda, a les 17 h de la tarda Víctor Jiménez, de La Vinícola, va ser l’encarregat de fer el primer tast de quatre vins. I després de La Vinícola, a les 18 h, va ser el torn de la Vinya Celler Masia, de Gil Pujades, qui va fer un tast guiat contra el “canvi climàtic”.

Des de Coreixample acaben dient que la fira va atraure molt de turista, però també veïns del barri que els van felicitar per la feina. “Que t’ho diguin ells s’agraeix perquè volem potenciar el comerç local”, expliquen.

Tot plegat va estar ambientat amb música al llarg del dia, que acompanyada del bon temps va convertir la jornada en un dia festiu i agradable a l’aire lliure.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram