desnonament carrer parlament

El Sindicat de Barri del Poble Sec protesta per evitar el desnonament d’una família a Sant Antoni. Foto: Sindicat de Barri del Poble Sec

El Sindicat de Barri del Poble Sec, amb el suport d’una seixantena de persones i després de lluitar des d’aquest matí a primera hora, ha aconseguit evitar un desnonament a Sant Antoni. Es tracta d’una família que viu en un bloc del número 1-3 del carrer del Parlament. L’afectada es diu Eloísa i viu amb els seus dos fills de 18 i 21 anys.

L’empresa que vol desnonar la família és Queyfour i el sindicat afirma que no ha volgut negociar un lloguer social. A més, el cas de l’Eloísa ja es troba a la mesa d’emergència, però no s’ha trobat cap solució.

Segons explica el Sindicat de Barri del Poble Sec, la comitiva també “s’ha negat a donar temps per negociar amb la propietat” i han ajornat el desnonament al pròxim 4 d’octubre, d’aquí a menys d’una setmana.

Una persona detinguda

Amb tot, la mateixa entitat en defensa de l’habitatge ha denunciat que els Mossos “han retingut una companya”. Es tracta d’una dona gran que la policia s’ha acabat emportant detinguda. El sindicat ha anunciat que convocarà noves protestes perquè alliberin la seva companya.