Els pisos seran per a la gent gran. Foto: Línia Eixample

Les obres de la promoció de pisos per a gent gran del solar de Germanetes, a la banda del carrer Viladomat, es podrien tornar a posar en marxa a principis de l’any que ve, tal com va explicar el regidor Jordi Martí durant l’última Audiència Pública.

Responent a una pregunta de l’Associació de Veïns i Veïnes de l’Esquerra de l’Eixample, Martí va afirmar que els tècnics municipals han confirmat que “està previst que les obres es tornin a posar en marxa el 2021 i que aproximadament farà falta un any perquè s’acabin”. Per tant, va afegir, s’espera que estiguin acabades “al llarg del 2021”. Uns terminis que des de l’associació de veïns consideren que són molt optimistes.

Cal recordar que a principis d’aquest any el Districte va aturar el projecte per problemes amb la constructora, que va obligar a suspendre la concessió i a tornar a obrir el procés de licitació, que encara no ha estat completat del tot.

PISOS A BORRELL
Els pisos socials que ja estan a la recta final són els que s’estan fent al mateix solar de Germanetes però al costat del carrer Borrell. La promoció consta de 35 habitatges de lloguer social i d’aquí a molt poc ja es podran entregar. De fet, està previst que l’11 i el 12 de desembre es facin unes jornades de portes obertes.