Obres Sardenya

Les obres estan provocant queixes veïnals. Foto cedida

Al número 354 del carrer Sardenya, al barri de la Sagrada Família, hi ha unes obres que fa més d’un any que s’han convertit en una tortura per als veïns de la zona. Es tracta de la construcció d’un bloc de pisos a l’antic edifici de la fàbrica Lacer.

El passat mes d’octubre un grup de veïns ja van alertar dels problemes que estaven provocant les obres. De fet, tal com va informar Betevé, alguns d’ells van denunciar que els estaven sortint esquerdes a casa. Ara els veïns tornen a denunciar que el soroll continua sent “insuportable” i que no afluixa. “Els operaris treballen sense les condicions laborals adequades. Estan tot el dia amb la perforadora, una veïna ha tingut un atac de nervis, alguns veïns han acabat insultant els obrers…”, afirma a Línia Eixample un testimoni veïnal.

Precisament, els problemes relacionats amb el soroll és el que ja van denunciar a l’octubre des de l’escola Sagrada Família. Llavors, a l’escola, havien de tenir les finestres obertes per les altes temperatures. “Ara hi ha moments i estones intenses de soroll. No és comparable al mes d’octubre, també perquè ara podem tenir les finestres tancades”, afirma la directora del centre, Pepa Reig.

Per la seva banda, des del Districte asseguren que no els consta cap queixa veïnal recent. Tot i això, un grup de veïns recorden que han presentat una denúncia a la Guàrdia Urbana, però lamenten que no han obtingut cap resposta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram