La xarxa d’espais escènics de Barcelona ja compta amb un nou equipament: la Sala Atrium, un espai pensat per a la producció, creació i exhibició dels espectacles propis. La nova sala es va inau­gurar el 26 de gener i forma part del projecte Atrium que coordina la formació, la gestió executiva i ara, l’exhibició de les arts escèniques. La Sala de Teatre és ja el darrer esgraó per a la consecució de les infraestructures del projecte Atrium, una sala polivalent amb una programació estable d’espectacles.

Les instal·lacions de la nova Sala Atrium. Agència Comèdia.

El tret diferenciador de l’Atrium és que donarà cabuda als espectacles de petit format de tea­tre, dansa, música i audiovisuals que queden fora del circuit comercial. Es combinaran propostes d’autors clàssics i de dramaturgs actuals. També, des de la Sala es cobreix el procés artístic complet, des de la creació fins a la formació i l’exhibició davant del públic.

INICI DE TEMPORADA

Amb una capacitat per a una vuitantena d’espectadors, amb equipament tècnic ajustat a les necessitats i un reduït equip de gestió, la nova sala ja ha pujat el teló amb l’obra Huis Clos (A porta tancada) que dirigeix Raimon Molins, coordinador general del projecte i que ha inaugurat la primera temporada de l’Atrium. L’obra es podrà veure fins al 27 de febrer al nou teatre, al carrer Consell de Cent, 435.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram