L’Alcalde Hereu va inaugurar la plaça aquest cap de setmana. Ajuntament

La Sagrada Família segueix d’actualitat ja que aquest cap de setman l’alcalde de Barcelona Jordi Hereu va inaugurar la remodelació de la plaça que se situa al seu davant, a tocar del carrer Sardenya. Aquest projecte, que es va iniciar a mitjans del juny passat, ha tingut un cost aproximat de 730.000 euros i s’ha realitzat amb el consens majoritari dels veïns de la zona.

Les obres de millora han inclòs diferents actuacions com la renovació del seu mobiliari urbà, la millora de la xarxa de reg o enllumenat, la construcció de nous espais com una àrea de jocs infantils o la reubicació de l’espai per a l’esbarjo de mascotes. Les millores més importants, però, fan referència a la vegetació amb que comptarà aquesta plaça; els tècnics municipals han projectat un espai on hi predominen les zones verdes. Aquestes presentaran una peculiaritat inèdita: la plantació d’un total de 53 espècies diferents d’arbres i diversos tipus de plantes i arbusts permetran que la plaça canviï de color i modifiqui el seu paisatge amb cada estació de l’any.

NOU PULMÓ VERD

La finalització de les obres deixen un nou pulmó verd d’11.608 metres quadrats al cor de l’Eixample, en una zona transitada pels milers de turistes que s’acosten a gaudir del temple dissenyat per Antoni Gaudí. Durant l’estrena d’aquesta remodelació, l’alcalde Hereu va voler agrair la paciència que els veïns de la Dreta de l’Eixample han tingut darrerament amb la visita del Sant Pontífex i les obres del túnel de l’AVE.