jordi arias

Jordi Arias representarà el comerç local a la Cambra de Comerç. Foto cedida

El president de Sant Antoni Comerç, Jordi Arias, ha estat escollit, en la seva categoria professional –alimentació i comerç de proximitat–, a la Cambra de Comerç amb la candidatura Va d’Empresa. Així ho va anunciar ell mateix el 20 de setembre un cop es van saber els resultats de les eleccions.

D’aquesta manera, Arias representarà el comerç local a la institució referent del comerç a la ciutat i a Catalunya. El president de Sant Antoni Comerç es va presentar sota el suport de Barcelona Comerç, entitat que agrupa els 22 eixos comercials de la capital catalana.

La Cambra de Comerç està formada per una cinquantena de vocalies i Jordi Arias ha guanyat en la d’alimentació. Un cop comenci la seva tasca, formarà part de la comissió encarregada del comerç de proximitat. “El comerç local ha estat molt poc representat i tots els eixos ho hem patit, la meva funció serà lluitar perquè ens sentim representats”, explica Arias. El president de Sant Antoni Comerç continua dient que la seva intenció és aconseguir que s’escolti el petit comerç, que es valorin els reptes que es plantegin i que se’ls tingui en compte amb les subvencions.

Un dels altres reptes que Arias assumeix com a representant del comerç local a la Cambra és el d’acostar aquesta institució als comerciants de la ciutat. “És un actor que molts establiments desconeixen i intentaré treballar per beneficiar-nos d’ell i acostar-lo als eixos”, diu.

Amb tot, Arias confirma que continuarà al capdavant de Sant Antoni Comerç.