Gran Price Vinyl Fest

El Gran Price Vinyl Fest va viure la seva quarta edició. Foto: Ajuntament

Aquest passat cap de setmana el barri va respirar ambient musical. I és que els dies 17 i 18 de juny l’Espai del Fossat del Mercat de Sant Antoni va acollir la quarta edició del Gran Price Vinyl Fest, cosa que és el mateix, la Fira del Disc de Sant Antoni.

La fira d’enguany va ser la primera que se celebrava en aquest espai, ja que les altres tres edicions es van fer a Calàbria 66. El canvi, segons explica des del mateix festival, es deu “a la intenció de col·laborar amb el teixit de col·leccionisme instaurat al barri i amb els paradistes especialitzats en discos del Dominical”.

El Gran Price Vinyl Fest és una fira de paradistes especialitzats en vinils i discos de molts gèneres diferents. Un esdeveniment que, segons explica l’organització, “reivindica l’esperit de col·leccionisme del barri” i que agafa el nom de la desapareguda Sala Price de l’encreuament del carrer de Casanova amb Floridablanca.

El Gran Price Vinyl Fest, a més de comptar amb els paradistes habituals i el clàssic DJ’s vs Dealers, que enfronta punxadiscos amb músiques desconegudes, va celebrar dues activitats paral·leles. La primera d’elles va ser l’exposició Altres Escenaris Possibles, un projecte impulsat pel periodista Nando Cruz i el fotògraf Martí Fradera que mostra fotografies sobre actuacions de diversos estils musicals celebrades a diferents espais de tots els barris de la ciutat.

I l’altra activitat va ser la festa del Gran Price al Curtis Audiophile Cafe, que es va fer el dissabte a la nit i que va comptar amb sessions musicals en directe.