Els Encants han obert avui després de dues setmanes. Foto: Twitter (@EncantsStAntoni)

Els Encants de Sant Antoni han reobert aquest divendres després de passar dues setmanes tancats per les restriccions que van entrar en vigor el dia 7. “Ens van tancar per error. Nosaltres no som una gran superfície, som petit comerç”, diu el president de l’Associació de Venedors i Venedores dels Encants de Sant Antoni, Joan Mestre, que celebra que el Procicat “hagi reparat aquesta petita errada”.

Mestre recorda que els comerciants han fet un esforç per garantir en tot moment la seguretat al recinte, que compta amb dotze accessos amb control d’aforament i vuit zones diferenciades. Per això, des del principi han insistit perquè es revertís la decisió de tancar-los. En aquest sentit, Mestre agraeix el suport de l’Ajuntament i assegura que “tots els partits han remat en la mateixa direcció”.

Amb tot, els venedors dels Encants han pogut tornar avui a l’activitat (i a les rebaixes), tot i que el mal temps no ha ajudat a rebre gaire clientela. “Avui és un bon dia i estem contents, malgrat el temporal i que estem a finals de mes”, reconeix Mestre.