La tercera edició del Tangent, el Festival de les Arts de l’Eixample, es tancarà el pròxim 25 de juliol després d’haver-se posat en marxa el 26 de juny. Ho farà després de confirmar que es tracta d’una aposta d’èxit que enguany ha tornat a portar als sis centres cívics del districte una gran selecció de l’escena artística i musical actual.

Enguany el programa ha tingut un marcat accent femení, ja que la majoria de concerts han estat protagonitzats per dones. Algunes de les actuacions més destacades van ser la de la cantaora de flamenc contemporani, Maria José Llergo, i el septet barceloní The Oldians amb la veu de Saphie Wells, que van actuar a la plaça del Fort Pienc; la música indie de Paula Jornet (Pavvla), que va sonar al pati interior del centre cívic Sagrada Família o la de la joveníssima cantant de música negra i folk americà Paula Valls i el conjunt de corda dels cinc continents Músiques nòmades, que van actuar al pati de Golferichs.

A banda de la música, el circ també ha estat un dels protagonistes del festival amb tres espectacles, dos d’ells al pati de la Casa Elizalde i un a la plaça del Fort Pienc. Les noves dramatúrgies també han tingut un paper destacat, juntament amb la dansa i el cabaret. El Tangent, doncs, es consolida i ja mira cap a l’any que ve.