L’espai del carrer Alí Bei on s’han d’instal·lar els mòduls. Foto: Twitter (@nou_cap)

L’annex del CAP Passeig de Sant Joan no serà una realitat fins al 28 de gener. Aquesta és la nova data que CatSalut i COMSA (l’empresa encarregada del projecte) s’han marcat per enllestir la instal·lació dels mòduls al carrer Alí Bei, una solució provisional per pal·liar la manca d’espai que pateix el centre. Abans de l’estiu, el compromís era tenir-los instal·lats el 15 d’octubre i, després, el 14 de desembre. Però ni l’un ni l’altre.

CatSalut i COMSA ho han comunicat al personal del CAP aquest dimecres, en una reunió en què s’han disculpat per la demora, segons ha explicat a Línia Eixample la metgessa Alba Martínez. COMSA també ha justificat els retards al·legant problemes amb la primera empresa constructora que van contractar per fer els barracons, i ha aclarit que ara ja n’han contractat una altra. D’altra banda, s’han compromès a fer arribar cada setmana a l’equip del centre i a la plataforma Nou CAP Fort Pienc un informe sobre l’estat dels mòduls.

“Ens han dit que podrem fer servir les noves consultes a principis de febrer”, diu Martínez, que reflecteix la desesperació del personal amb aquesta situació. “Estem fent malament la nostra feina per culpa de tot això, no tenim prou consultes”, lamenta. Per això, tenen clar que cal seguir protestant i demà a les set de la tarda faran una concentració davant de l’espai on han d’anar els barracons.

Cal tenir en compte que l’annex és la solució temporal mentre no arriba el futur CAP Fort Pienc, que encara es farà esperar uns quatre o cinc anys, si tot va bé. “Fins ara, no s’ha complert cap termini”, recorda Martínez.