Una de les protestes que el personal mèdic ha fet. Foto: Twitter (@nou_cap)

El personal del CAP Sant Joan està decidit a seguir augment la pressió per reivindicar l’espai annex provisional que ha de servir per ampliar les seves instal·lacions, que la Generalitat els va prometre que estaria enllestit a mitjans d’octubre, tot i que posteriorment va situar la data per finals d’any. És per això que per al pròxim 28 d’octubre preparen una protesta que cridarà l’atenció, tal com explica la metgessa Alba Martínez en declaracions a Línia Eixample.

Per fer visible la manca de consultes pel volum de feina que tenen en aquest centre, la protesta consistirà a muntar 10 consultes, que són les que el CAP necessita guanyar, al carrer, entre el mateix centre i l’espai on ja hi hauria d’haver els nous barracons, al carrer Ali Bei. “Sortirem al carrer i visitarem els pacients per recordar que la Generalitat ens va prometre que l’ampliació estaria feta el 15 d’octubre”, afirma Martínez.

La protesta s’està preparant de forma coordinada amb les entitats veïnals de la zona, com ara les associacions de veïns del Fort Pienc, de la Dreta de l’Eixample, del Casc Antic (Ciutat Vella) i del Casal Transformadors, a banda del suport que també tenen de molts veïns a títol personal que són usuaris del CAP.

Cal recordar que el personal mèdic, agrupat sota la plataforma Nou CAP Passeig Sant Joan/Carles I JA! ha fet diverses concentracions de protesta durant els últims mesos per demanar una ampliació provisional, que només és el pas previ per al nou CAP que hi ha pendent de construir.