Ballarín ha estat 16 anys regidora socialista. Foto: PSC

“Després d’haver-ho reflexionat bé i d’haver-ho compartit amb les persones més properes, he decidit que ara és el millor moment per tancar aquest cicle com a regidora”. Amb aquestes paraules anunciava ahir l’actual regidora de Comerç i Mercats, la socialista Montserrat Ballarín, que no formarà part de la llista del PSC per a les pròximes eleccions municipals.

En un missatge a les xarxes socials, Ballarín assegurava que ja ha tingut el temps necessari per aportar tota la seva “energia, coneixements i valors” a Barcelona i que considera que ha arribat el moment de tornar a la seva activitat professional com a docent a la universitat. “16 dels 32 anys que porto en el món laboral els he desenvolupat com a electa en aquest Ajuntament, al servei dels barcelonins i les barcelonines”, afegia en el seu comunicat.

I és que Ballarín ha estat regidora en dues etapes, entre els anys 2003 i 2011 i des del 2015 i fins a l’actualitat. Un canvi, explica, que també el fa per tenir més temps per a la família, les amistats i per ella mateixa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram