Falten 10 dies perquè es disputin les finals europees. Foto: RFEN

En poc menys de 24 hores, les entrades per assistir a la Supercopa d’Europa de waterpolo del pròxim divendres 21 de novembre a la piscina Sant Jordi es van esgotar. A finals de la setmana passada l’aforament d’aquesta piscina del districte va quedar omplert per milers de persones que seran testimoni d’una de les fites més important de l’esport català durant aquest any 2014: dos equips catalans, el CN Sabadell femení i l’Atlètic-Barceloneta masculí, podran convertir-se en supercampions d’Europa a casa.

Aquesta serà la primera vegada que dos equips catalans coincideixin –en categoria masculina i femenina– en la final de la Supercopa europea de waterpolo, ja que la temporada passada les noies del CN Sabadell i els integrants de l’Atlètic-Barceloneta van convertir-se, respectivament, en campions d’Europa.

Pel que fa a l’Atlètic-Barceloneta, els homes de Jesús Martín s’enfrontaran a l’Spartak de Volvograd, campió de la Copa LEN. Per la seva part, les noies del CN Sabadell jugaran contra les gregues de l’Olympiakos. Justament, les de Nani Guiu intentaran revalidar el títol de supercampiones continentals que ja van aconseguir l’any passat. A priori, les vallesanes són favorites.

A 10 dies de les finals, el món del waterpolo català es prepara per viure un dia històric.