Un moment del partit a l’Esperanza Lag d’Elx. Foto: JEFS

Un punt de prestigi. El CFS Eixample de Pep Roig continua invicte en aquest 2020 després de sumar el segon empat consecutiu lluny de casa, diumenge passat a la pista del tercer, l’FSF Joventut d’Elx (2-2). Aquest petit botí permet que el CFSE escali fins a la novena posició, gràcies a la derrota de l’Almàssera.

Les roig-i-negres, a més, van trobar-se un escenari contrari als seus interessos, ja que les locals van trencar el 0-0 al minut 4 de partit i dos minuts més tard anotarien el segon gol. A partir d’aleshores, però, el conjunt de Roig va saber resistir l’ofensiva del conjunt local i quatre minuts més tard retallaria les distàncies després d’una gran jugada col·lectiva. L’equip va tenir ocasions per empatar abans del descans (també va saber frenar el perill del conjunt ilicità), però no seria fins al 10 de la represa quan el CFSE aconseguiria el 2-2 final.

Les de Roig van poder frenar l’atac de cinc de les locals per sumar un nou punt que confirma un extraordinari moment de joc i forma en el darrer mes i mig de la competició. Aquest cap de setmana no hi haurà lliga, de manera que el pròxim partit serà el dissabte de la setmana que ve a casa contra el Feme Castellón.

TORNA LA DHC
El focus de competició per al club aquest cap de setmana, doncs, tindrà el seu punt més destacat en el retorn de la Divisió d’Honor Catalana masculina. El sènior, segon, es posarà en marxa visitant Malgrat de Mar.