El primer partit serà contra el Castelldefels. Foto: Piero / FSC

Aquest cap de setmana (en principi ha de ser dissabte a les quatre, però l’horari pot canviar a diumenge al migdia), el sènior femení del CFS Eixample tornarà a jugar un partit oficial. Hauran passat més de set mesos i mig d’ençà del darrer (una derrota per 1-5 contra l’Intersala Promises) i les de Pep Antoni Roig rebran l’FS Castelldefels al Reial Monestir de Santa Isabel.

“El debut serà molt complicat, el Castelldefels mereix tots els meus respectes i ve d’empatar contra el Caldes, un equip que la temporada passada va tenir l’oportunitat de pujar a Primera”, diu el tècnic roig-i-negre, Pep Antoni Roig, a Línia Eixample. L’entrenador i la plantilla tenen moltes ganes de tornar a competir, i Roig assegura que està “satisfet perquè en la pretemporada més llarga de la meva vida hem aconseguit crear ja la identitat de l’equip”. En total, el CFSE ha jugat sis amistosos d’ençà que va tornar a la feina.

L’entrenador assegura que la temporada 2020-21 estarà “molt oberta i molt disputada” i apunta que les úniques incògnites que se li plantegen són “a nivell físic si ens veiem obligades a parar de nou”. En aquest sentit, Roig explica que l’equip s’ha adaptat a la nova normalitat “amb resignació”.

DUES DERROTES A TERCERA
Per altra banda, el passat cap de setmana va tancar-se amb derrotes per als equips de l’Eixample de Tercera Divisió. El CFSE va caure en un partit boig a la pista de l’AECS de l’Hospitalet (6-5), mentre que el Bosco Rocafort va caure de forma clara a la pista del Xarxa Horta (4-1). El Bosco rebrà el Jesús-Maria aquest cap de setmana, mentre que el CFSE tindrà jornada de descans i no jugarà fins al 8 de novembre.