Carranza és funcionària de l’Ajuntament des del 1981. Foto: Arxiu

El consistori va anunciar ahir que Marta Carranza serà la nova comissionada d’Esports de Barcelona. Aquest càrrec dependrà de la tercera tinença d’alcaldia, l’Àrea de Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència.

Carranza, nascuda l’any 1955 a Barcelona, és llicenciada en ciències de l’activitat física i l’esport i en psicologia infantil per la Universitat de Barcelona. A més, és funcionària de l’Ajuntament des del 1981, on ha desenvolupat diferents càrrecs sempre relacionats amb la promoció de l’activitat física i l’esport. Actualment era adjunta a la Gerència de l’Institut Barcelona Esports.

Carranza és també màster en gestió d’organitzacions d’esdeveniments i va ser professora associada de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) del 1990 al 1995, i també a la Universitat de Barcelona dels anys 1995 al 2009.

Per altra banda, del 2008 al 2012 Carranza va treballar com a subdirectora general de Promoció Esportiva i Esport Paralímpic al Consell Superior d’Esports del govern espanyol. Amb aquesta designació, el govern municipal ha completat la seva estructura per afrontar la legislatura.

El nomenament de Carranza ha estat acompanyat del d’Eva Herrero, que serà la nova comissionada d’Ecologia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram