La recta final del curs promet emocions fortes. Foto: CFSE

L’últim terç de la lliga de Segona Divisió de futbol sala serà apassionant. Després de la darrera aturada pels compromisos de les seleccions (Àlex Giró i Irina Godó es van proclamar campiones d’Espanya amb la selecció sub 20, mentre que Alba Olivar va ser subcampiona amb la sub 17), el CFS Eixample de Pep Roig va tornar a posar-se en marxa en una lliga que sembla que clarament és una cosa de tres: el Xaloc Alacant, el CFSE i el CD la Concòrdia.

Ara mateix, la millor ratxa és la de l’equip de Roig (no perd des del passat 24 de novembre, en la seva única derrota del campionat a la pista de l’FS Castelldefels), tot i que en el partit disputat el passat dissabte 16 va haver de suar de valent per derrotar el Feme Castellón (4-3). Les roig-i-negres tancaran el mes el pròxim dia 23 a Sant Vicent del Raspeig, mentre que en els primers partits del març rebran l’FS Ripollet i visitaran la pista de l’FSF Elx.

UN MES PER OBLIDAR
Paral·lelament, els últims resultats en el grup 2 de la Divisió d’Honor catalana no han estat gens bons per als equips del districte. El Bosco Rocafort ha encadenat un empat i dues derrotes que l’han fet baixar des de la primera fins a la quarta posició, mentre que el CFSE ha perdut tres dels seus últims cinc partits i, després de 15 jornades, ocupa un dels llocs del descens.

L’Escorial o el Rosario Central seran alguns dels següents rivals del Bosco, mentre que el CFSE es veurà les cares pròximament contra el CCR B o l’FS Olesa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram