L’orelluda anirà a parar a les vitrines de Sant Martí. Foto: Ajuntament

La 3a edició del Correbarri no va oferir sorpreses. Els atletes de Sant Martí van tornar a imposar-se en la popular cursa barcelonina per districtes aquest passat diumenge, i ja en van tres triomfs en tres anys. El districte de l’Eixample, per la seva banda, va aconseguir una més que meritòria segona plaça, amb una valoració global de 4.871 punts, a només 94 dels martinencs, que van fer 4.775 punts. Per altra banda, va ser l’Eixample el districte que més corredors va aportar a la competició atlètica.

Enguany el Correbarri va comptar amb la participació de més de 4.000 atletes que van competir no només de manera individual, sinó a favor del seu districte –els 35 primers homes i les 15 primeres dones de cada districte determinaven la puntuació final de cada districte–.

En l’àmbit individual, José Luis Blanco, de Sant Martí, va aconseguir el triomf en la categoria masculina –amb un temps de 32 minuts i 45 segons–, mentre que Jessica Bonet, de les Corts, va endur-se la victòria en la categoria femenina –va aturar el cronòmetre en els 40 minuts i 41 segons–.