La plantilla i el cos tècnic del conjunt del Fort Pienc. Foto: FCBQ

Al CB Roser tenen moltíssimes raons per estar ben orgullosos dels seus equips sèniors de bàsquet. El darrer gran èxit per al conjunt del Fort Pienc és el del femení, que el cap de setmana passat va tancar la Copa Catalunya 2020-21 en una meritòria quarta posició.

En la fase final, jugada íntegrament a Vic entre divendres i diumenge de la setmana passada, les de Jordi García van plantar-se a la semifinal després de remuntar de forma espectacular en el partit de quarts contra el CB Igualada (52-44). La diferència, de fet, va arribar a ser d’11 punts a favor de l’Igualada al final del primer parcial, però el caràcter del CBR va aparèixer quan més calia per anar capgirant la situació amb el pas dels minuts.

La victòria contra el conjunt de l’Anoia permetia somiar amb disputar la final i obtenir un dels dos bitllets per a la fase d’ascens a Lliga Femenina 2. El somni de les vermelles, però, acabaria dissabte contra el CEJ l’Hospitalet, en un partit amb una anotació baixíssima (28-41). De fet, en el darrer parcial el CBR només va anotar set punts.

La derrota contra les riberenques convertia el partit de diumenge, el que serviria per decidir qui ocupava el tercer calaix del podi, en un altre enfrontament exigent contra el filial d’un dels millors equips de bàsquet del país: l’Snatt’s Femení Sant Adrià. El Roser resistiria el ritme del conjunt lila durant els primers 10 minuts de partit, però a partir del segon parcial la diferència ja no baixaria de la frontera psicològica dels 10 punts. Al final, derrota (70-51).