Casaments ràpids Firantoni

Al Firantoni del 2022 es van fer casaments ràpids. Foto: Arxiu

Sant Antoni Comerç organitza cada any el Firantoni, la fira de comerç al voltant del Mercat. Enguany, però, la mostra típica al carrer es transformarà en el primer Rumba Festival que se celebrarà els pròxims 28 i 29 de juny als carrers de Comte Borrell, al de Tamarit i a la plaça Conxa Pérez, davant del Mercat de Sant Antoni.

El president de Sant Antoni Comerç, Jordi Arias, explica com ha sorgit la idea. “Estàvem pensant què podíem fer per fer el Firantoni més atractiu i diferent perquè la gent no només vingui a veure les botigues i bars que hi haurà, sinó que també puguin gaudir d’una experiència més completa”, diu. Ha estat en aquest punt quan se’ls va ocórrer fer una jornada relacionada amb la rumba.

“Una experiència immersiva”

La idea de fer el Rumba Festival, com deia el president de Sant Antoni Comerç, és fer un acte que ofereixi més alternatives que la típica mostra de comerç. “Hi haurà concerts, divulgació de què és la rumba catalana, un taller per ensenyar com es balla i un altre de com es compon una rumba”, explica Arias.

Però això no és tot. El representant dels comerciants afegeix que el Rumba Festival no seran “només concerts”, sinó que defineix la iniciativa com una “experiència immersiva en el món de la rumba”.

Amb tot, Arias acaba dient que la fira comptarà amb més 80 comerços al carrer i que també hi haurà activitats complementàries com tallers infantils i classes de gimnàs. “L’objectiu és que aquell cap de setmana la gent del barri es quedi al barri a gaudir i que vingui gent de fora del barri a comprar i a veure que es fan iniciatives divertides que dinamitzen Sant Antoni”, conclou.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram