L’últim partit oficial dels roserencs va ser a principis de març. Foto: CBR

S’ha acabat l’espera. Després de més de mig any sense competicions oficials (l’últim partit va ser el 7 de març a la pista del CB Tarragona), el CB Roser de Juan Hereza arrenca el curs 2020-21 aquest diumenge a un quart de set de la tarda amb el primer partit de la Lliga Catalana EBA a Can Vinader contra el BBA Castelldefels. Els precedents més recents contra el conjunt del Baix Llobregat no són gaire propicis per als del Fort Pienc: es tracta dels enfrontaments del curs passat a l’EBA, que van caure del bàndol castelldefelenc (68-41 i 66-95).

El conjunt vermell va fer els deures (renovacions i incorporacions) a principis del mes de juny, de manera que Hereza ha pogut treballar amb les vuit peces que continuen del curs passat i les quatre cares noves per preparar l’estrena oficial.

El primer partit que els d’Hereza jugaran a casa serà a l’Estació del Nord (escenari habitual dels partits de la Lliga Catalana) dissabte de la setmana que ve amb el primer derbi de la ciutat contra el JAC Sants. El partit contra el conjunt santsenc arrencarà a les sis de la tarda.

AL GRUP C-2 DE LA LLIGA
La Lliga Catalana, doncs, serà la primera competició oficial i es resoldrà entre els dies 10 i 12 del mes que ve (el primer classificat de cadascun dels vuit grups es classificarà per a la Final a Vuit), però el Roser coneix també quins seran els seus rivals en el grup C-2 de la lliga EBA.

Els roserencs també debutaran contra el JAC (el 18 d’octubre a la una del migdia), mentre que el primer partit del curs al Llars Mundet serà sis dies més tard contra el CB Lliçà d’Amunt.