Moment de l’entrega del xec solidari. Foto: Eixos BCN

La Fundació Barcelona Comerç va lliurar el passat divendres 3 de febrer la recaptació de la campanya solidària del concurs de curtmetratges BCN Shopping&Shooting a dos menjadors socials.

Es tracta del Centre de Serveis Can Padró, a Hostafrancs –on també es va celebrar l’acte d’entrega–, i del d’Emmaús, a l’Eixample. L’import ha estat dividit a parts iguals entre les dues entitats.

Enguany el concurs de curts de la fundació va convidar els participants a contribuir amb els menjadors socials a través d’aportacions a la seva pàgina web. Finalment, la campanya va ser un èxit, superant amb escreix els 6.000 euros.

A l’acte de lliurament van ser-hi presents els vicepresidents de la fundació, Lluís Llanas i Josep Escofet; la fundadora de Can Padró, Teresa Villatoro; les impulsores d’Emmaús, Lourdes i Rosa Servent, a més de la cantautora Mia Fuentes i l’actor Pep Plana, protagonistes del clip musical La vida en su total, dirigit pel director del Shopping&Shooting, Joan Riedweg, i que vol conscienciar sobre la realitat diària d’aquests centres. De fet, durant l’acte de lliurament del xec solidari es va projectar el film davant d’alguns dels usuaris del menjador social que hi van participar.

D’aquesta manera, la fundació tanca la seva campanya dels Shopping&Shooting, uns premis que cada any es consoliden i que enguany van premiar el curtmetratge Cortado amb l’Hermes a la millor peça d’aquesta edició.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram