Els botiguers van quedar satisfets amb la jornada. Foto: BCN Comerç

Cor Eixample va viure el passat 9 d’octubre una jornada farcida d’activitats amb la celebració de la seva passarel·la de moda –la segona del programa BCN Moda al Carrer, de la Fundació Barcelona Comerç– i el seu tradicional Street Market, les botigues al carrer que organitza cada any l’eix comercial.

Enguany era el primer cop que aquests dos esdeveniments coincidien, i segons expliquen a Línia Eixample fonts de l’eix comercial, “els botiguers que hi van participar van quedar molt satisfets”. En aquesta edició també s’estrenava localització per a la passarel·la al carrer Provença –entre els carrers de Pau Claris i passeig de Gràcia–, després d’anys celebrant-se a la Gran Via. Des de l’eix també es valora “molt positivament” aquest canvi d’ubicació, que els permet tenir “més amplitud per acollir més visitants”.

La desfilada va ser el punt de clausura del primer dia de l’Street Market, una fira comercial que es va allargar fins l’endemà dissabte amb la presència dels botiguers associats a Cor Eixample i diverses activitats com una masterclass de swing, que va tenir lloc el passat divendres a les 8 de la tarda.

Cor Eixample també ha volgut destacar la gran afluència de visitants a la seva fira comercial, tant de turistes com de veïns i veïnes del barri.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram