Una imatge de la mostra de l’any passat. Foto: Arxiu

L’Eix Comercial Sagrada Família ja ho té gairebé tot a punt per a la celebració de la 19a edició de la Fira de comerç, entitats i artesans, que se celebrarà el cap de setmana del 19 i 20 d’octubre. Un any més la fira es convertirà en un mercat tradicional català, ecològic i de quilòmetre zero al tram del carrer Provença entre Marina i Castillejos.

Al llarg dels dos dies la mostra comercial inclourà un programa amb diferents activitats, com ara una mostra d’oficis antics, una mostra de comerç local, tallers d’artesania, una mostra de productes artesans, venda de productes ecològics de proximitat, jocs infantils i espectacles i la quarta Trobada de Plaques de Cava. L’horari de la fira serà de les 10 del matí a les nou del vespre durant els dos dies i es preveu que, un any més, hi hagi una presència de públic destacada.

DIUMENGES OBERTS
D’altra banda, els comerços de l’Eix Comercial Sagrada Família, amb l’objectiu de promoure el comerç de proximitat al barri i al conjunt de la ciutat, van obrir les seves portes els passats diumenges 6 i 13 d’octubre entre les 12 del migdia i les 8 del vespre. Durant els dos dies d’obertura els clients van poder gaudir de diferents descomptes i avantatges en les seves compres.