Ametller Origen

Ametller obre una nova botiga a la Dreta de l’Eixample. Foto cedida

Ametller Origen fa créixer la seva presència al districte i la ciutat amb una nova botiga al carrer Roger de Llúria, 29, a la Dreta de l’Eixample. L’establiment, amb més de 400 metres quadrats, obrirà les portes demà.

Des d’Ametller Origen expliquen que el nou establiment “oferirà un assortiment més ampli, amb una gran oferta de productes frescos i fruita i verdura de collita pròpia, així com plats cuinats, vins, formatges tallats a mà i córner de sushi”. “Volem seguir apropant als barris una alimentació saludable, plaent i neta i donar resposta a la demanda dels nostres consumidors, oferint un assortiment més ampli i una millor experiència de compra”, afirma Josep Ametller, conseller delegat i cofundador de l’empresa alimentària.

Amb l’obertura d’aquest establiment, Ametller Origen suma una nova botiga a la ciutat, on ja en té 53. L’horari comercial serà de dilluns a dissabte de 9 h a 21.00 h i els clients també podran gaudir del servei a domicili i click & collect –els consumidors poden comprar online i fer la recollida físicament a la botiga sense cap cost–.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram