obres parc joan miro

Ja han començat les obres al parc Joan Miró. Foto cedida

La plataforma Salvem el parc Joan Miró ha reiterat la seva denúncia contra les obres de l’L8 dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), que suposen la tala d’un centenar d’arbres. A través d’un nou comunitat, l’entitat lamenta que l’inici de la tala s’ha fet “sense avisar el veïnat i molt abans del que s’havia dit”.

És per tot això que acusen el Departament de Territori de la Generalitat i l’Ajuntament de crear “inestabilitat social i mediambiental”. I per això han adoptat aquest nou lema: “No en el nostre nom!”.

En el comunicat, Salvem el parc Joan Miró afirma que “és un projecte d’una altra època pretendre ubicar la zona logística d’una obra d’aquesta envergadura dins l’única gran zona verda de l’Eixample”.

L’entitat també afirma que amb la pressió ciutadana han aconseguit reduir “una mica” la zona afectada i “salvar una setantena d’arbres”. “Quan es pugui aplicar la legislació europea, es prohibiran actuacions com aquesta”, acaben dient en el comunicat.

Per la seva banda, la Generalitat havia tornat a assegurar, abans de l’inici de les obres, que per qüestions d’espai el parc de Joan Miró era l’únic lloc on fer la zona logística de l’obra dels Ferrocarrils.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram