Collboni avals

Collboni, presentant els avals. Foto: PSC

El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament i president del PSC de Barcelona, Jaume Collboni, ha estat confirmat com a únic candidat de la formació a les pròximes eleccions municipals, un cop finalitzat el termini de presentació de preavals.

Collboni ha aconseguit 706 preavals, 600 dels quals entregats personalment per ell a la seu de la federació del partit. El reglament que regula el procés de primàries n’exigeix 50. El cap de files dels socialistes barcelonins ha estat l’únic aspirant que ha recollit preavals. Per tant, la seva candidatura serà ratificada en el Consell de Federació Extraordinari que tindrà lloc el pròxim 5 de novembre. En una entrevista a betevé, ha assegurat reivindicat la xifra d’avals aconseguits: “En tinc 706. Fi de qualsevol debat”.

Després d’haver fet el pas definitiu per acabar sent el pròxim candidat del PSC a l’alcaldia, Collboni ha mostrat la seva satisfacció i ha assegurat que es “deixarà la pell per ser el pròxim alcalde de Barcelona i fer possible el canvi que necessiten els barcelonins i les barcelonines”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram