Alguns treballadors continuen enfrontats a la nova direcció. Foto: Blanca Blay/ACN

La tensió entre la nova directiva del Gimnàs Social Sant Pau i una part de la plantilla continua creixent. Els treballadors afiliats a la CGT –ara en són dos d’un total d’onze, després que la representant del sindicat al centre fos acomiadada– han posat en marxa una recollida de signatures a través de la plataforma Change.org per demanar la dimissió de la directora del centre, Lara Cáceres. Ja l’han signat més d’un centenar de persones.

“Demanen la meva dimissió, però es queixen de coses que ja hi eren abans que jo arribés”, diu Cáceres, que recorda que el primer que va fer com a directora va ser demanar una auditoria i defensa que les condicions dels treballadors han millorat des que hi és. “Ara tothom té contracte”, apunta. A més, confessa que no s’ha plantejat dimitir perquè sent que té la “confiança” de companys, entitats i administració.

En aquest sentit, recalca que qui gestiona el gimnàs és una cooperativa i que, per tant, “funciona per assemblees”. “Els socis han de decidir què haig de fer i què no. Si ells em demanen que em retiri, aleshores sí que m’ho hauré de plantejar, però mentrestant, no”, conclou.

Crisi al Sant Pau: tensió entre la nova direcció i un grup de treballadors
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram