Una de les finalistes del concurs ‘La Veu de Cornellà’. Foto: Ajuntament

La primera edició del concurs musical ‘La Veu de Cornellà’ ja ha coronat els seus guanyadors. El passat 10 de febrer, l’Auditori de la ciutat va ser l’escenari escollit per escoltar les millors veus cornellanenques i per triar els guanyadors d’aquesta primera edició del concurs. Els dotze participants, sis en la categoria de joves i sis més en la d’adults, van demostrar davant del públic que va omplir la sala el bon nivell vocal i musical que ha marcat aquesta primera edició.

Si el concurs ha tingut un gran protagonista, aquest és Levi Díaz. El guanyador de la categoria de joves, també va ser escollit el concursant més carismàtic, un premi dotat amb 150 euros i atorgat pel públic a través de votacions. Al podi de la categoria Joves també hi van pujar Nerea Gregorio, que va quedar segona, i Looa Ansa, la tercera classificada.

Pel que fa a la categoria d’adults, la guanyadora del primer premi, dotat amb 500 euros, va ser la cantant Ruth Jové. En segon lloc va quedar Ariadna Rubio, que va rebre 250 euros, i la tercera plaça, dotada amb un premi de 150 euros, la va ocupar Sara Alva.

ACTUACIÓ ESPECIAL
A més de quedar primers i de la recompensa en metàl·lic, els guanyadors del concurs de les dues categories tindran l’oportunitat d’actuar durant les festes de la ciutat. Així, els cornellanencs i cornellanenques podran escoltar de nou a Ruth Jové i a Levi Díaz durant les festes del Corpus d’aquest 2019.

Pel que fa al concurs, l’Ajuntament ha explicat que, davant l’èxit de participació i la bona acollida que ha tingut per part del públic, el consistori treballarà perquè aquesta iniciativa tingui continuïtat i permeti seguir donant oportunitats a noves promeses musicals de la ciutat.