El clown Guillem Albà estrenarà l’espectacle ‘Jaleiu’ a l’Auditori. Foto: Guillem Albà

Tardor de pallassos a l’Auditori de Cornellà. La programació d’aquest octubre estarà protagonitzada per Tortell Poltrona i Guillem Albà, dos clowns de primer nivell de l’escena catalana. Amb les seves actuacions, l’Auditori vol retre un homenatge a aquest món i recordar el Festival Internacional de Pallassos que acull cada dos anys la ciutat.

El primer a passar per l’escenari de l’Auditori serà Tortell Poltrona, que diumenge 18 d’octubre portarà l’espectacle ‘Que Bèstia!’. Poltrona s’ha inspirat en els gags i les grans figures d’inicis i mitjans del segle XX, que tot i que fa dècades que van ser creats, encara fan petar de riure al públic. Amb aquest espectacle, Tortell Poltrona vol fer un homenatge a tots aquells pallassos que van fer riure als nostres avantpassats.

Després vindrà Guillem Albà, que dissabte 24 d’octubre estrenarà el seu nou espectacle, ‘Jaleiu’. Amb sis músics en directe que posaran el ritme del xou, Albà torna més provocador, més bufó i amb més ganes de divertir-se i de divertir tothom. El nou espectacle del clown servirà per veure tota la seva energia i alegria dalt de l’escenari, que impregnarà de música i humor tota la platea.

Abans dels pallassos, dissabte 17 d’octubre omplirà l’Auditori Miki Núñez, que presentarà el seu repertori amb les cançons del primer àlbum, ‘Amuza’, i algunes de les seves noves creacions que ha publicat durant el confinament i que s’han convertit en autèntics himnes dels mesos més durs de la pandèmia.