Miki Núñez serà un dels participants al Concert Solidari per recaptar fons per la Botiga Solidària de Cornellà. Foto: Gerard Vilà / ACN

El coronavirus unirà les millors estrelles del Baix Llobregat en el concert Música Solidària del Baix a Cornellà aquest dissabte. L’objectiu d’aquest esdeveniment és donar a conèixer la tasca que fa la Botiga Solidària i recaptar fons per aquesta entitat que treballa per ajudar als més desfavorits de la ciutat. Aprofitant la celebració del Corpus, la Festa Major de la ciutat, el concert permetrà fer donacions i gaudir de la millor música de la comarca.

Entre les estrelles que hi participaran hi haurà els germans Muñoz, que tocaran les noves cançons d’Estopa. També hi participarà el santfeliuenc Nil Moliner, els concursants baixllobregatins d’Operación Triunfo Nerea i Carlos Right i la guanyadora del concurs ‘La Veu de Cornellà’ RUE, que serà l’encarregada d’arrencar el concert. També hi participarà el terrassenc Miki Núñez, l’únic cantant de fora de la comarca que s’ha sumat a aquesta iniciativa.

A més de tots ells, durant l’espectacle també es podran veure salutacions i col·laboracions de la cantant sesrovirenca Rosalía, una de les estrelles mundials de la música, així com els també participants a OT del Baix Llobregat, Alfred García i Aitana. Els periodistes Tony Aguilar i Veronica Tomico seran els encarregats de presentar les actuacions musicals, que començaran a les vuit del vespre i es podran seguir pels diferents canals i comptes a les xarxes socials de l’Ajuntament de Cornellà.

TASCA CLAU
També hi participaran Jordi Évole i Mireia Navarro, que s’encarregaran d’entrevistar Pura Velarde, presidenta de Botiga Solidària de Cornellà, i Benigno Martínez, secretari de l’entitat. Amb la crisi social i econòmica provocada per la Covid-19, la Botiga està rebent moltíssimes peticions d’ajuda i necessita donacions perquè ningú quedi sense atendre.

A més, tenint en compte que la pandèmia ha impactat de ple en la celebració del Corpus, l’entitat ha volgut preparar aquest concert perquè l’activitat cultural de la festa no quedés orfe. Per això ha organitzat aquest esdeveniment en línia, que arrencarà dissabte a les vuit del vespre, i que portarà a la ciutat algunes de les millors estrelles del panorama musical actual.