El darrer partit que els verds han jugat ha estat contra l’Hércules. Foto: UEC

La UE Cornellà de Guillermo Fernández Romo ha arribat a l’equador de la segona fase de la temporada futbolística 2020-21 liderant el seu grup de Segona B. Els verds van guanyar contra l’Atlético Levante en el primer partit (3-0), va sumar un punt en un empat sense gols a la Nucía i van perdre per la mínima en el tercer partit, de nou al Municipal, contra l’Hércules (1-2), en un enfrontament que els verds dominaven al descans i que es va escapar en el darrer quart d’hora. En el darrer cap de setmana d’aquest mes, els de Fernández Romo van descansar.

El pròxim dissabte 1 de maig, l’equip torna a la competició després d’aquest petit respir pel format de la competició, amb la visita a la Ciutat Esportiva del Levante UD. El darrer partit d’aquesta atípica temporada al Municipal de Cornellà serà el segon cap de setmana del mes que ve, mentre que el desplaçament al Rico Pérez d’Alacant per jugar contra l’Hércules serà el darrer partit del curs. I és que el calendari ha volgut que la UEC descansi, de manera que l’equip haurà d’haver fet els deures per no veure’s convertit en un espectador de pedra.

En aquesta segona fase s’han arrossegat els resultats del primer tram de la temporada i, en el cas dels equips que van quedar entre el quart i el sisè, s’enfronten amb l’objectiu de jugar a Primera o Segona RFEF la temporada que ve. Els dos primers classificats dels set equips que hi ha al grup III-D jugaran a Primera RFEF la temporada 2021-22, mentre que els altres cinc tindran plaça garantida a Segona RFEF.