La tapa de mil fulls i xai que va guanyar l’edició de l’any passat. Foto: AGT

Aquesta tardor no hi haurà QuintoTapa. La ruta gastronòmica organitzada per l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) en col·laboració amb l’Ajuntament ha decidit fer un “petit descans” per encarar amb més energia aquesta activitat.

Fonts de l’entitat organitzadora consultades per Línia Cornellà apunten que la setena edició de la ruta es podria fer “de cara al primer trimestre” de l’any que ve. Així doncs, l’activitat passaria de fer-se a la tardor, per exemple l’any passat es va fer del 25 d’octubre fins a l’11 de novembre, a fer-se a la primavera.

Des de l’entitat asseguren que aquest canvi entra dins de la normalitat, ja que ells s’organitzen per cursos i no segueixen l’any natural, de manera que si la ruta es fa la primavera del 2021, continuarà quedant emmarcada dins de les activitats d’aquesta temporada.

L’AGT explica que mantenen una “bona relació” amb el govern cornellanenc i que esperen mantenir una reunió amb la nova regidora de Comerç abans de finals d’any.

En la sisena edició, que es va celebrar la tardor de l’any passat, els 15 bars i restaurants que hi van participar van servir més de 30.000 tapes.