Femades

Els veïns del polígon pateixen els efectes de l’incivisme de l’oci nocturn. Foto: Arxiu

El judici contra dues noies acusades de matar-ne una altra el juny del 2020 a la sortida d’una discoteca del polígon Femades de Cornellà ja ha arrencat a l’Audiència de Barcelona. La Fiscalia demana vuit i 16 anys de presó, mentre que un jurat popular serà l’encarregat de determinar si són culpables o no.

L’apunyalament de la víctima va tenir lloc el juny del 2020, després d’una discussió entre ella i les presumptes autores del crim. Després de l’agressió, les dues noies van fugir del lloc dels fets, i no va ser fins al setembre d’aquell mateix any, tres mesos després, que van ser arrestades pels Mossos.

La Fiscalia les acusa d’assassinat amb traïdoria i demana una indemnització de 100.000 euros per a cadascun dels progenitors de la víctima i de 40.000 euros per al germà.

La mort violenta va tenir lloc al polígon Femades, una zona calenta pel que fa a l’incivisme i les baralles entre els clients de les discoteques que hi ha. Si bé és cert que la situació s’ha calmat darrerament, els veïns de la zona -bàsicament hospitalencs, tot i que també hi ha un petit nucli de cornellanencs un carrer més amunt- encara denuncien baralles a les nits i la brutícia posterior.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram