El jutjat de guàrdia de Cornellà va decretar presó provisional sense fiança per a les dues principals sospitoses. Foto: Gemma Sánchez / ACN

El jutjat de guàrdia de Cornellà ha decidit enviar a presó provisional sense fiança a les dues dones detingudes per l’assassinat d’una noia a finals de juny a la zona de discoteques del barri de Famades.

Els fets van passar diumenge 28 de juny a la matinada, quan durant una baralla al carrer, un cop les discoteques ja havien tancat, un parell de dones van agredir-ne una altra, que va acabar morint. La víctima era veïna del barri de Pubilla Cases, a l’Hospitalet.

Des de llavors, els Mossos d’Esquadra havien estat buscant les principals sospitoses, que van marxar de casa seva i es van estar amagant en domicilis de familiars per tot el país i, fins i tot, a l’estranger per evitar que les trobessin, tal com recull l’ACN.

Finalment, el 16 de setembre van aconseguir trobar una de les dones i el seu home i els van detenir. L’endemà van detenir una altra de les dones i a la seva parella. Tots són veïns de Gavà i Viladecans. Els homes van quedar en llibertat amb càrrecs.