És molt fàcil riure’s de qui no ha aconseguit més escons o de qui s’ha enfonsat i presumir d’haver arreplegat més vots. Al 25-N s’ha fet una fotografia de la nostra Catalunya, amb una participació estupenda, i ara ja tenim 135 membres electes del nostre Parlament que ens representen a tots. No feu el ridícul.

Els catalans volem ser catalans, volem sortir de la crisi i volem que parleu i argumenteu. Si només féssiu cas, benvolguts diputats, als dits del vostre cap de colla, sense personalitat pròpia ni consciència individual i social, serieu mers traficants de vots. I que vagin rient els de Madrid, que si fem les coses com cal riurà millor qui faci les coses bé. Hem d’estar tots cofois de ser catalans. Qui se n’avergonyeixi no és digne de representar el poble. Aquesta foto d’ara és certament diferent de la de fa dos anys.

Les eleccions són un moment que congela opinions dels ciutadans; ara bé, atenció, perquè estem vius, en acció. Estigueu-ho també vosaltres, parlamentaris de la Generalitat de Catalunya. El món ja ens mira i a Madrid saben bé que no som una colònia. Ni ho serem.

Xavier Serra El Born

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram