El delegat d’Esports, Pere Alcober, va titllar dos cops de “gilipolles” el regidor de CiU Gerard Ardanuy en la comissió de Cultura, Educació de Barcelona. Primer quan aquest va retreure a la regidora d’Educació, Montserrat Ballarín, que actués com una “hooligan polí­tica”. La presidenta de la comissió, Maite Fandos, no va sentir prou bé l’exabrupte d’Alcober, que va repetir-lo, dirigint-lo un altre cop a Ardanuy: “Li he dit gilipolles.”

L’enxampen amb 27 reixes d’embornals al maleter. La Policia Municipal de Girona va detenir dissabte passat un jove de 24 anys, veí de Girona, acusat d’un delicte de furt per haver robat 27 reixes d’embornals. La policia va interrogar-lo i, com es va contradir força, li van demanar si podia ensenyar-los el maleter del seu vehicle. Quan va obrir-lo, hi van trobar amagades les reixes.

Llavors el sospitós va reconèixer que les havia sostret dels polígons. ‘Segresten’ la foto del rei del saló de plens d’Olot El Front Unitari per l’Emancipació de la Terra, el FUET , s’ha endut la fotografia del rei d’Espanya que presidia la sala de plens de l’Ajuntament de Girona.

Diuen que es tracta d’una acció d’alliberament i denuncien la imatge antidemocràtica i colonialista que simbolitza el monarca espanyol. no pensen tornar-la fins que es proclami la república catalana. El consistori ja ha demanat una nova. Costa 10 euros.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram