Som una família modesta que procurem viure amb humilitat i procurem estalviar en tot allò que ens demanen pel bé comú.

Malgrat l’esforç, tinc la sensació que la Generalitat és un sac trencat sense ganes de ser cosit.

El darrer rebut de l’aigua que vam pagar va ser de 25’63€, quantitat habitual i l’últim que ens ha carregat el banc és de 75’38€ ; mes d’un 180% d’augment i sense avisar. El motiu d’aquesta diferència està en que -segons ens explica la subministradora- l’ACA ha aplicat un augment del cànon de 41’82€ i ens amenacen que en el proper rebut n’hi haurà un altre.

En virtut del pacte polític entre el PP i el Sr. Artur Mas, aquests dos actors han decidit autoritzar a l’ACA a apujar el cànon de l’aigua en allò que l’ACA cregui convenient. Aquesta resposta a l’esforç estalviador, sembla una burla ja que castigal’esforç en comptes de premiar-lo sense que l’ACA hagi destinat ni un euro a la millora de xarxes ni de subministrament.

Tampoc ajuda saber que el president de l’ACA és passeja amb un Porsche i li encarrega a la consultora de David Madí un estudi per decidir quin ERO poden fer i quants empleats de l’ACA poden acomiadar. Per tant, la pujada salvatge del cànon, tampoc servirà per mantenir llocs de treball.

Entre la corrupció endèmica dels polítics i la incompetència d’algunes empreses públiques per gestionar els nostres recursos per molt millors que és creguin, ens tenen crucificats, després no s’estranyin que no vagi a votar ningú.

Medir Alfonso

Sant Pere

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram