El Museu de Cera va denunciar el passat 22 de maig que un pis que té en propietat al número 5 del carrer Anselm Clavé, a la zona sud del Gòtic, i que s’utilitza de magatzem del mateix museu, ha estat ocupat i convertit en un narcopis.

En un comunicat, el mateix museu i la comunitat de veïns de l’edifici van denunciar que havien patit diversos intents d’ocupació “amb atacs continuats i organitzats a diferents espais i pisos de la finca”. Uns intents d’ocupació, alerten des del museu i els veïns, que van anar acompanyats de “moments de violència i d’intimidació als veïns per part dels delinqüents”. Tot i que els veïns van ser capaços de canviar el pany d’un dels pisos –el museu té dos entresòls en propietat–, els ocupes van aconseguir entrar a l’altre. Tot i haver denunciat el cas, els ocupes han respost amb una altra denúncia al·legant violació de domicili.

Davant d’aquests fets, des del museu i la comunitat de veïns exigeixen una actuació “amb la major rapidesa i contundència possible” per part de les autoritats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram