La Guia de Restaurants Vegetarians de Barcelona compta ja amb una segona edició, renovada i ampliada i que recull una selecció d’aquests establiments que es poden trobar a la ciutat.

L’objectiu d’aquest catàleg és oferir una oferta dinàmica alhora que útil de restaurants barcelonins que ofereixen una cuina vegetariana. El recull és també una invitació a la població en general a provar les diferents especialitats que ofereix aquest tipus d’alimentació.

La publicació inclou actualment un total de 63 restaurants que ofereixen aquesta especialitat, 21 més que en la primera edició.

S’han imprès 10.000 exemplars de la Guia de Restaurants Vegetarians que es podran adquirir de forma gratuïta a les Oficines d’Atenció Ciutadana OAC), oficines de Turisme així com als mateixos restaurants que hi apareixen.

NOVA I AMPLIADA

Una de les novetats d’aquesta reedició és la referència a l’estil de cuina que ofereix cada restaurant, posant de manifest com les diferents influències gastronòmiques internacionals contribueixen a enriquir aquest tipus de dieta.

A més la guia afegeix a les dades principals de l’establiment, la seva especialitat culinària així com indica amb un pictograma si el local és exclusivament vegetarià; vegetarià amigable, espai no vegetarià amb plats vegetarians, vegà o bé si és un restaurant vegà amigable.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram