Barcelona International Community Day

Foto de família del Barcelona International Community Day. Foto: Ajuntament

Més de 5.000 persones van assistir dissabte al Barcelona International Community Day, una jornada pensada per promoure i retenir el talent a la ciutat. Sota el lema You feel Barcelona, you make Barcelona estaven convocats els estrangers que viuen i treballen a la ciutat i que, per tant, busquen pis, una escola per als fills o simplement volen conèixer l’oferta cultural i esportiva. La trobada es va fer al Museu Marítim.

Aquesta edició va comptar amb la participació de 86 empreses i associacions, entre patrocinadors, expositors i entitats col·laboradores de sectors com l’immobiliari, la gestió del talent, l’assessorament financer, les assegurances o el sector educatiu. Les nombroses activitats, tallers i xerrades van permetre compartir propostes i iniciatives amb els assistents.

Collboni: “S’ha reactivat la vida de la comunitat internacional”

Jaume Collboni, primer tinent d’alcalde de Barcelona, va assistir a la jornada i va explicar que “Barcelona vol atreure i retenir talent de tots els racons del món per seguir sent un referent global d’activitat econòmica i innovació”. Per a ell, l’èxit de públic de la novena edició és una demostració “que es reactiva la vida de la comunitat internacional” a la ciutat.

Actualment, el 29% dels residents a Barcelona són persones nascudes a l’estranger, un total de 481.657 persones de 176 països diferents, segons dades de l’Ajuntament. D’aquestes persones, un 42,7% tenen estudis universitaris o un cicle formatiu de grau superior.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram