Queco Novell, en el paper d’expresident. Foto: La Brutal (Felipe Mena)

El teatre Club Capitol va estrenar a principis de mes l’obra de teatre ‘Confessió d’un expresident’, un monòleg que protagonitza Queco Novell.

Novell interpreta un president imaginari que es confessa davant l’electorat i reconeix els seus errors. Es tracta d’una divertida paròdia sobre el poder on apareixen qüestions com el llenguatge i la manipulació, la crisi financera, la desconnexió de la classe política amb el poble, el segrest econòmic als països endeutats, la corrupció, la vella política i la nova, les privatitzacions i l’entrada de capitals estranger.

És la primera vegada que Queco Novell protagonitza un monòleg escènic en un teatre. L’obra està dirigida per Xavier Ricard, amb text del jove autor italià Davide Carnivalle i és una producció de La Brutal que té la col·laboració de Minoria Absoluta. Estarà en cartell fins al pròxim 24 de juliol i forma part de la programació del festival Grec.

L’obra neix en el marc del festival PIIGS, el Festival de Dramaturgia sobre la Crisi, que enguany celebrarà la seva tercera edició entre els dies 21 i 23 d’aquest mes a la Nau Ivanow, del districte de Sant Andreu.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram