El Consell Plenari de l’Ajuntament de Barcelona ha atorgat la Medalla d’Or al Mèrit Cultural i al Mèrit Esportiu al Cercle Artístic de Sant Lluc i al Club Natació Atlètic Barceloneta, respectivament.

El Consell Muncipal ha aprovat la concessió de la Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament al Cercle Artístic de Sant Lluc “pels seus cent vint anys d’inestimable labor en la pràctica artística i l’activa i infatigable acció de foment de la vida cultural de Catalunya”.

El tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana, ha destacat “la creativitat i l’excel·lència de l’art del català i la projecció que aquest dóna del país no seria possible sense centres d’art com el Sant Lluc”.

El Consell Plenari també ha reconegut al CN Atlètic-Barceloneta amb la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu en ocasió de la celebració del seu centenari, que es compleix enguany.

La tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, ha destacat la gran contribució del club, no només en l’àmbit de la natació, sinó també en la construcció de la ciutat i del país “a través de l’excel·lència en el seu terreny, l’esportiu”.

Clubs com l’Atlètic Barceloneta eleven el prestigi de la nostra ciutat i ho fan perquè tenen èxit i també per com l’obtenen: potenciant els valors de la unitat, el coratge, l’orgull, la superació, el sacrifici i l’esportivitat”, ha afegit Fandos.