El Consell Assessor de la Rambla, un òrgan consultiu creat per l’associació Amics de la Rambla, ha instat recentment a tots els candidats a l’alcaldia que es comprometin amb el projecte de reforma d’aquesta via que “actualment es troba aparcat esperant el final del període electoral”.

L’òrgan ha demanat als partits un compromís per “treballar plegats, més enllà dels interessos particulars” i “sigui quin sigui el resultat electoral” per portar a terme aquesta reforma amb “un calendari clar que respongui a les urgències que fa anys té el passeig”. El consell també reclama “l’aportació pressupostària necessària” per portar a terme el projecte “garantint els terminis i el confort de veïns, visitants i comerciants”.

Amics de la Rambla recorda que set anys després que comencessin a impulsar una “reforma normativa i urbanística” per millorar aquesta via, “segueix tenint els mateixos problemes que tenia quan es va iniciar aquest procés”, tot i que semblava que tenien el suport de la majoria de grups de l’Ajuntament. En aquest sentit, lamenten que aquesta reforma hagi quedat un cop més “ajornada per culpa del calendari electoral i de la falta de compromís general dels partits polítics”.

Tant el Consell Assessor de la Rambla com Amics de la Rambla s’han compromès a treballar per fer possible el consens entre els grups municipals i “donar suport i facilitar totes les iniciatives que tinguin com a objectiu aconseguir que aquesta reforma sigui per fi una realitat”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram