Carpe Diem

La part de Carpe Diem que dona a la platja. Foto: Arxiu

L’Ajuntament ha tancat la discoteca Carpe Diem, situada al passeig Marítim de la Barceloneta, durant 45 dies després que s’hi hagin detectat diverses infraccions en matèria de seguretat, segons ha avançat La Vanguardia.

La decisió arriba després d’una campanya d’inspeccions que el consistori i la Guàrdia Urbana van impulsar a la zona del Front Marítim l’any 2019. Una sentència judicial va determinar-ne el tancament temporal, però no ha estat fins ara que els diferents recursos interposats per l’establiment s’han desestimat. Producte d’aquestes actuacions, la discoteca Pachá ja va clausurar-se durant 15 dies. Pel que fa al local Shoko, hi ha un tancament de 90 dies pendent de resolució judicial.

Fonts municipals han explicat a l’ACN que l’origen d’aquestes intervencions es remunta a les campanyes de Sant Joan i Cap d’Any dels anys 2017 i 2018, quan es van detectar nombrosos incompliments en matèria de seguretat i soroll. Fruit d’aquelles inspeccions el consistori i la Guàrdia Urbana van decidir impulsar una campanya centrada només en mesures de seguretat a locals musicals i discoteques.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram