Una reproducció de la futura ronda de Sant Antoni. Foto: Ajuntament

Amb l’obertura del Mercat de Sant Antoni l’Ajuntament ja pot començar a pensar en la futura reforma, que passa per una pacificació, de la ronda de Sant Antoni. De fet, el consistori ja ha posat data a l’inici de les obres, que es posaran en marxa a partir del mes de setembre.

El primer pas per començar a encarar la reforma d’aquest carrer que separa el Raval i Sant Antoni serà la retirada de les carpes que durant nou anys han acollit el mercat provisional. Posteriorment, a partir del setembre, començarà una transformació que deixarà una ronda de Sant Antoni amb voreres més amples, un carril bici bidireccional i un únic carril per sentit per tal de donar, tal com expliquen des del consistori, “més protagonisme als vianants, les bicicletes i el transport públic”.

DUES FASES
Les obres, que tindran un pressupost de 5,6 milions d’euros, es faran en dues fases. La primera, entre els carrers del Comte d’Urgell i de Floridablanca, i la segona, des del carrer de Floridablanca fins a la plaça de la Universitat. La primera tindrà una durada de vuit mesos, mentre que la segona ja es deixarà per al següent mandat.

EL MERCAT, INAUGURAT
D’altra banda, el Mercat de Sant Antoni va obrir les seves portes el passat 23 de maig després de nous anys d’obres. El cap de setmana dels dies 26 i 27 de maig es va celebrar la inauguració oficial, durant la qual es van organitzar diferents activitats per a tots els veïns i visitants.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram