Després de la polèmica que va esclatar el passat mes d’abril, amb la denúncia d’irregularitats en la gestió, la Casa de la Barceloneta 1761 ha tancat recentment les seves portes després que l’antiga junta es dissolgués perquè no va aparèixer cap candidatura per agafar el seu relleu.

Ara la voluntat del Districte, tal com ha explicat la regidora Gala Pin a Betevé, és tornar a obrir com més aviat millor l’equipament perquè “ha de continuar parlant de la memòria del barri perquè va ser una demanda dels veïns”. Segons Pin, ara cal estudiar quin és el millor model de gestió per tal que el funcionament de l’espai sigui l’adequat.

Una altra de les qüestions que s’hauran de resoldre és què passa amb un romanent de tresoreria que fa referència a la subvenció anual que va rebre l’equipament. Fonts coneixedores de la situació de la Casa de la Barceloneta han explicat a Línia Ciutat Vella que l’import, que serien 10.000 euros, s’hauria repartit entre diferents AMPA del barri. Preguntats per la qüestió, des del Districte afirmen que actualment s’està acabant el procés de tancament i que n’informaran quan “tinguem tota la documentació”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram